Cautare

61722 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (6.97 secunde)
Blocul din Zambaccian sau mostenirea matusii Tamara sunt de-a dreptul penibile in raport cu sumele vehiculate la un moment dat in dreptul conturilor lui Nastase. ... Aceiasi raspandaci vorbeau si despre un desantat pariu facut intre Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu imediat dupa castigarea puterii, la sfarsitul anului 2000.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
4 in Camera Deputatilor si unul in Senat - Dan Voiculescu). ... Potrivit unor surse politice din cadrul PC, acest partid va rupe alianta cu PSD si va carmi, incet, incet, spre o colaborare cu PNL, cu care deja sunt colegi in grupul liberalilor europeni (ALDE).
Dan Bittman renunta la Ministerul Finantelor. Artistul a demisionat din functia de consilier al ministrului Sebastian Vladescu, functie pe care o detinea din ianuarie 2010.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Dan Condrea, o moarte ciudata. Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei. ... A revenit apoi cu precizarea ca “debarcarea lui Geoana din functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti a fost “o masura neeleganta“, dar “necesara“.
Mai mult, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca are "dovezi umane" ca seful statului a facut politie politica.
Tribunalul Bucuresti a decis, joi, suspendarea procesului dintre Dan Voiculescu si CNSAS si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, admitand o exceptie invocata de avocatul acestuia.
Senatorul Dan Sova noteaza pe Facebook: ... Acest pret nu este insa platit din buzunarul lui, ci din al nostru.In loc sa avem 2.000 euro pe cap de locuitor din fonduri europene, noi avem 1.000", a sustinut Dan Sova intr-o conferinta de presa la Roman.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani.
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca la nivelul coalitiei PDL- PSD nu a existat o "cearta" in urma declaratiilor liderilor PSD din CEx de vineri.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministrii PSD participa la sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, a anuntat vicepremierul Dan Nica. Liderul social-democrat a anuntat, insa, ca ministrii PSD sunt hotarati sa plece din Guvern in 30 de minute de la semnarea decretului de revocare a sa din functia de ministru al Internelor.
google-analytics.com